Πατάτες με Σπανάκι

Υλικά:

1 κιλό πατάτες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μουστάρδα
300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.

Πηγή: monastiriaka.gr