Χυλοπίτα Αγιορείτικη

Υλικά:
750 γρ. χυλοπίτες
700 γρ. αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα
Μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα 4-5 ποτήρια νερό, λίγο αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες. Τις αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά χωρίς να χυλώσουν, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στην κατσαρόλα βάζουμε την αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα με το λάδι της και το αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση. Κλείνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις χυλοπίτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 3 λεπτά, ανακατεύοντας καλά 3-4 φορές.

Πηγή: monastiriaka.gr